Ilotulitustehtaan räjähdys Suphanburissa vaatii 23 henkeä ja 6 loukkaantui; Tutkinta käynnissä

Suphanburi-

17. tammikuuta 2024 Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat ilotulitustehtaan räjähdysonnettomuudesta Mueangissa, Suphanburissa, joka aiheutti 23 uhria ja 6 loukkaantumista.

Suphanburin pelastusryhmät lähetettiin ilotulitustehtaalle saatuaan ilmoituksen, että he kuulivat ajoittain räjähdysääniä ja tehdas ja ympäristö tuhoutuivat.

Poliisin raportin mukaan Thaimaan räjähteiden hävittämisryhmä (EOD) oli etsimässä räjähteitä ja poliisi oli turvannut alueen estääkseen asiaankuulumattomia häiritsemästä tutkintaa ja poliisioperaatiota. Poliisi kuitenkin aikoo jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

Thaimaan tiedotusvälineiden mukaan ilotulitustehtaalla oli voimassa oleva lupa toimia ja myydä ilotulitteita Suphanburin viranomaisilta.

Rouva Namfon Bunklom, yksi ilotulitustehtaan työntekijöistä, kertoi poliisille, että hänen poikansa soitti kello 3 hänen ollessaan tehtaalla palatakseen kotiin taloudellisten ongelmien vuoksi.

Kuitenkin sen jälkeen, kun 30 minuuttia oli kulunut ja Namfon oli mennyt aikaisin kotiin auttamaan poikaansa taloudellisessa ongelmassa, ilotulitustehdas räjähti aiheuttaen hänen tehtaalla edelleen työskentelevien sukulaistensa, mukaan lukien hänen äitinsä, kuoleman.

Ilotulititehdas oli aiemmin räjähtänyt 30. marraskuuta 2022 aiheuttaen yhden kuoleman ja neljä loukkaantumista, kertoivat Thaimaan tiedotusvälineet.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.