Perheenjäsenten väliset kotihäiriöt jättävät yhden ihmisen kuolleen ja yhden loukkaantuneen vakavasti Phuketissa

Phuket -

Yksi henkilö kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti perheenjäsenten välisen tappelun jälkeen Wichitissä, Meuang Phuketissa.

Wichitin poliisi sai ilmoituksen tapauksesta kello 8. torstaina (30th) Soi Mongkonsapissa. Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express kiirehtivät paikalle.

He saapuivat paikalle löytääkseen Wichitistä kotoisin olevan Watcharin Kaewprasapin, 63, ruumiin. Hänen ruumiistaan ​​löydettiin viisi puukotusta ja viiltohaavaa. Pelastusyksiköt löysivät läheltä myös verisen veitsen. Pin Makkaew, 62, löydettiin viiltohaavoista kaulasta ja oli veren peitossa. Hän sai vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Wichitin poliisipäällikkö eversti Chatree Choolaew kertoi Phuket Expressille, että herra Watcharin oli herra Pinin vaimon veli. Molemmat olivat riidelleet aiemmin henkilökohtaisista ongelmista ja molemmat miehet asuivat lähellä toisiaan. Torstaina he tulivat ulos kodeistaan ​​ja saivat raivokohtauksen ennen taistelujen alkamista.

Tilannetta tutkitaan vielä lehdistöaikana.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.