Kalastusverkosta pelastettu delfiini Trangissa – Video

Trang-

Delfiini on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon Kan Tangin alueella.

National Parks, Wildlife and Plant Conservation Department raportoi, että Hat Chao Main kansallispuiston johtaja Sangsuree Soithong ilmoitti heille, että delfiini oli löydetty jumissa kalaverkkoon lähellä Mod Tanoi Beachia kansallispuistossa. alueella.

He ja paikalliset kalastajat auttoivat poistamaan kalaverkon delfiinistä, mikä kesti noin neljä tuntia. Teini-ikäinen delfiini oli 1.7 metriä pitkä. Delfiinistä löytyi joitain naarmuja, mutta se oli silti terve. Lääkettä ruiskutettiin delfiiniin ennen kuin se päästettiin takaisin mereen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.