Chiang Main turistipoliisi vastaa auringonottomatkailijoiden kiistaan, suunnittelee koulutustoimenpiteitä

Chiang Mai-

16. tammikuuta 2024 Chiang Main turistipoliisi haastatteli kahta turistia, jotka ottivat aurinkoa uimapuvuissa Chiang Main vanhan temppelin alueella 14. tammikuuta, mikä aiheutti kiistaa thaimaalaisen sosiaalisessa mediassa sopivuudesta.

Lue viimeisimmät uutiset kahden turistin tapauksesta, jotka ottivat aurinkoa vanhalla temppelialueella Chiang Maissa ja Sanam Luangissa Bangkokissa.

Thaimaan toimittajat paljastivat, että nämä kaksi turistia olivat 19-vuotiaita ja 20-vuotiaita puolalaisia ​​turisteja, joiden nimet tiedotusvälineet salasivat, ja he ilmoittivat pahoillaan tapauksesta ja sanoivat, etteivät he ymmärtäneet thaimaalaista kulttuuria ja perinteitä.

Ne eivät tarkoituksella aiheuttaneet sopimattomuutta uskonnollisella alueella ja Chiang Main paikallisille. He lupasivat myös noudattaa "Do & Don't" -ohjeita ja kiittivät turistipoliisia, sanoivat Thaimaan toimittajat.

Chiang Main turistipoliisi asettaisi kuitenkin ulkomaalaisille turisteille tiedotuskylttejä erityisiin nähtävyyksiin, erityisesti uskonnollisiin ja kuninkaallisiin paikkoihin., useilla kielillä. He tekisivät myös yhteistyötä kuljetusyritysten ja matkatoimistojen kanssa kouluttaakseen turisteja siitä, mikä on sopivaa ja mikä ei.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.