PÄIVITYS: Mongolian konsuli ylistää virallisesti Patongin poliisia varkaan pidättämisestä

Patong -

Mongolian konsuli on virallisesti kehunut Patongin poliisia sen jälkeen, kun he pidättivät espanjalaisen varkaan, joka varasti mongolialaiselta turistilta.

Liittyvä artikkeli:

Espanjalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän varasti mongolilaisesta naisesta Bangla Roadin yökerhossa laukun, jossa oli matkapuhelin, käteistä ja avaimet.

Nyt päivitykseemme:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tiistaina (16th), että he saivat viime viikolla virallisen kiitoskirjeen Mongolian Phuketin kunniakonsulilta. Konsuli ylisti Patongin poliisia, joka teki uskomattoman upean työn pidätessään nopeasti epäillyn ja huolehtiessaan mongolilaisturisista turvallisesti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.