Seitsemäntoista kiinalaista turistia loukkaantui bussin kaatumisen jälkeen Phuketissa

Phuket -

Seitsemäntoista kiinalaista turistia ja kolme thaimaalaista loukkaantui kiertomatkabussin kaatuessa Thalangissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaina (16th) aamulla Thep Krasattri Roadin kaaressa pohjoiseen Baan Bang Dukissa, Mai Khaon osa-alueella.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen bussin. Seitsemäntoista kiinalaista turistia, thaimaalainen opas, bussin miehistön jäsen ja kuljettaja löydettiin bussin sisältä. He olivat saaneet erilaisia ​​vammoja ja heidät kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että kiertoajelubussi oli matkalla Phuketista Phang Ngan laiturille, kun bussinkuljettaja menetti yhtäkkiä hallinnan kaarteessa. Poliisi jatkaa rikostutkintaa ja harkitsee jatkotoimenpiteitä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.