Tanskalainen nainen loukkaantui aalloista Phang Ngassa

Phang Nga -

Tanskalainen turisti loukkaantui, kun aallot osuivat häneen rannalla Phang Ngassa.

Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuiston henkilökunta kertoi Phuket Expressille aiemmin tällä viikolla, että heille ilmoitettiin kansallispuiston alueella Tha Mao Beachillä tapahtuneesta tapauksesta.

Tuntematon 60-vuotias naispuolinen tanskalainen turisti leikki vedessä. Hän käänsi selkänsä merelle ennen kuin hän joutui osumaan suuriin aalloihin ja vetäytyi alas hiekkaan veden alla, mutta onnistui nousemaan pintaan ja pääsemään rantaan. Hän on kärsinyt niska- ja selkäkivuista, ja hänet vietiin läheiseen sairaalaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.