Kiinalainen mies pidätettiin väitetystä kerjäämisestä Phuketissa

Phuket -

Kiinalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin pyytäneen rahaa ihmisiltä Phuketissa.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että ulkomaalainen oli äskettäin pyytämässä rahaa ihmisiltä. Maanantaina (15th), he pidättivät Yangin (alias), Kiinan kansalaisen.

Hänestä löytyi ilmoitus ihmisille ja ilmoituksessa vammainen lapsi, jonka väitettiin tarvitsevan apua. Yangilta takavarikoitiin määrittelemätön määrä rahaa.

Yang vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen rahan kerjäämisestä julkisesti ilman lupaa.

Poliisi pyytää ihmisiä välttämään vammaiselta vaikuttavien ulkomaalaisten auttamista. Jos joku näkee tällaisia ​​ulkomaalaisia ​​kerjäämässä, soita hätänumeroon 191 saadaksesi apua.

Samanlaisia ​​tarinoita:

Kiinalainen nainen pidätettiin, kun hänet löydettiin laittomasti pyytämässä rahaa ihmisiltä Patongissa.

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin toivotti tervetulleeksi viisumivapausaloitteen alaisen Kiinan avajaislennon maanantaiaamuna 25. syyskuuta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.