Thaimaan pääministeri suuntaa Davosiin maailman talousfoorumiin

KUVA: เศรษฐา ทวีสิน - Srettha Thavisin

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin aloitti tärkeän matkan Sveitsiin tänään 15. tammikuuta osallistuakseen Maailman talousfoorumiin (WEF) Davosissa.

15.-19. tammikuuta Mr. Srettha liittyy globaaleihin johtajiin ja bisnestitaaneihin foorumiin teemalla "Rebuilding Trust", jonka tavoitteena on edistää kansakuntien luottamusta vastaamaan nykyisen globaalin maiseman haasteisiin.

Häneen liittyy suuritehoinen kabinettiministerien valtuuskunta, mukaan lukien ulkoministeri Parnpree Bahiddha-Nukara ja liikenneministeri Suriya Jungrungreangkit. Tämä on herra Sretthan ensimmäinen Euroopan-vierailu sen jälkeen, kun hänestä tuli Thaimaan pääministeri, ja ensimmäistä kertaa 12 vuoteen Thaimaan johtaja on kunnioittanut WEF:ää läsnäolollaan.

WEF tarjoaa herra Sretthalle kriittisen alustan, jolla hän voi osoittaa Thaimaan sitoutumista yhteistyöhön ja maailmanlaajuiseen sitoutumiseen. Raporttien mukaan pääministeri ja hänen ministerinsä perehtyvät neljään keskeiseen työvirtaan – yhteistyö ja turvallisuus, talouskasvu, tekoälyn rooli yhteiskunnassa ja taloudessa sekä ilmastoratkaisut. Heidän pääpainonsa on kuitenkin houkutella investointeja maan Land Bridge -megaprojektiin, jonka uskotaan muuttavan Thaimaan logistiikkaa ja talouselämää.

Tämä 1 biljoonan bahtin suuruinen behemotti pyrkii yhdistämään Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden syvänmeren satamien, moottoriteiden ja rautateiden kautta. Ohjaamalla liikenteen ruuhkaiselta Malakansalmelta Land Bridge lupaa vauhdittaa alueellista kauppaa ja tehdä Thaimaasta tärkeäksi logistiikkakeskukseksi. Mr. Srettha ja hänen tiiminsä hyödyntävät WEF:ää houkutellakseen potentiaalisia sijoittajia ja esitelläkseen hankkeen tuottomahdollisuuksia.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.