Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ulkomaalaisia ​​pidätettiin varkauksista ja muista

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 8. tammikuuta sunnuntaihin 14. tammikuuta 2024.

  1. Espanjalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän varasti mongolilaisesta naisesta Bangla Roadin yökerhossa laukun, jossa oli matkapuhelin, käteistä ja avaimet.

Patongin poliisi otti kiinni kolumbialaisen ryöstövarkaan, joka varasti omaisuutta venäläiseltä turistilta Soi Suk Charoenissa Patongissa Phuketissa.

Molemmissa tapauksissa käytiin merkittävää keskustelua sosiaalisessa mediassa.

2. Videoleike ulkomaalaisesta miehestä, joka seisoi ja virtsasi Tuk Tukin selässä Patongissa, on levinnyt sosiaalisessa mediassa tällä viikolla aiheuttaen raivoa ja vihaa monissa thaimaalaisissa sosiaalisen median käyttäjissä, jotka vaativat ulkomaalaisen pidättämistä ja syytteen nostamista. lain laajimmassa laajuudessa.

Tapaus kuitenkin tapahtui kuukausia sitten, se paljastettiin myöhemmin ja turisti oli todennäköisesti lähtenyt Thaimaasta.

3. Kuusi venäläistä turistia ja kolme thaimaalaista on pelastettu, kun huvivene kaatui lähellä saarta Rawaissa.

Tämä tapahtui siitä huolimatta, että tuulta ja aaltoja kuvailtiin erittäin tyyniksi.

4. Kuuluisa nuori iranilainen nyrkkeilijä on julistettu kuolleeksi suuressa pyöräonnettomuudessa Chalongin alikulkusillassa.

Phuket Express esittää surunvalittelunsa Fariyarin ystäville ja perheelle.

5. Myanmarin siivooja pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli varastanut kahdelta Kyproksen kansalaiselta ja ruotsalaiselta turistilta Patongissa sijaitsevassa hotellissa tavaraa yhteensä noin 140,000 XNUMX bahtin arvosta.

Talonmies pidätettiin, kun hän oli varastanut 90,000 XNUMX bahtia ranskalaiselta mieheltä asunnossa Patongissa.

Molemmat vastaavat tapaukset kiinnittävät huomiota arvoesineiden turvallisuuden tärkeyteen, kun asunnossa tai hotellihuoneessa on siivouspalvelu.

Se on tällä viikolla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.