Koh Samui odottaa Cruise Line -buumia tänä vuonna

LEHDISTÖTIEDOTE:

Koh Samui Surat Thanin maakunnassa odottaa matkailun lisääntyvän, sillä saarelle on tarkoitus kiinnittää tänä vuonna 47 risteilyalusta, jotka tuovat arviolta 25,000 XNUMX matkustajaa. Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) mukaan suurimman osan näistä vierailijoista odotetaan olevan Yhdysvalloista, Euroopasta ja Australiasta.

Pelkästään tammikuussa saarelle odotetaan 10 risteilyaluksen saapumista. Juuri tänä lauantaina (13.) eteläinen saari tervehti matkustajia kahdelta risteilyalukselta. Celebrity Solstice toi 2,852 5 turistia, pääasiassa aasialaisia, matkaamaan Hongkongista Vietnamin kautta ja matkalla kohti Singaporea. Samaan aikaan Mein Schiff 2,543 saapui XNUMX XNUMX turistin kanssa, pääosin saksalaisia, saapuen Singaporesta ja Kuala Lumpurista, ja matka jatkui Vietnamiin.

Vierailijat molemmilta laivoilta osallistuivat yhden päivän retkelle Koh Samuilla, ja heidän kulutuksensa ennustetaan tuovan noin 20 miljoonaa bahtia paikalliseen talouteen.

TAT sanoi, että risteilyalusten tasainen kasvu Koh Samuilla on osoitus jatkuvasta noususuunnasta saaren matkailualalla. Pelkästään viime vuonna saarella vieraili risteilyaluksilla lähes 50,000 150 vierailijaa, mikä on merkittävä tulo, joka vauhditti merkittävästi paikallista taloutta noin XNUMX miljoonan bahtin tuloilla.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.