Chiang Main temppelin tiloissa aurinkoa ottavat ulkomaalaiset turistit herättävät raivoa paikallisten asukkaiden keskuudessa

Chiang Mai -

On herättänyt huolta kahden ulkomaisen turistin käytöksestä Wat Chiang Manissa, arvostetussa buddhalaisessa temppelissä Chiang Maissa, kun heidän havaittiin ottavan aurinkoa temppelin tiloissa sunnuntaina 14. tammikuuta 2024.

Paikallisten raporttien mukaan kaksi naista, jotka tunnistettiin vain eurooppalaisiksi matkailijoiksi, nähtiin ottavan aurinkoa ruohoalueella lähellä temppelin pyhäköä ja vanhaa pagodia, yllään toppeja ja shortseja. Tuntematon asukas, joka oli järkyttynyt näkystä, lähestyi temppelin viranomaisia ​​kertoakseen heille tilanteesta.

Vaikka temppelin viranomaiset ilmoittivat asianomaiselle asukkaalle, että he ilmoittaisivat turistien oppaalle turistien sopimattomasta käytöksestä, lisätoimiin ei kuitenkaan ryhdytty, kuten asianomainen asukas väitti. Turistien kerrotaan jatkaneen auringonottoa näennäisesti levottomina epävarman ajan, asukas lisäsi. Tässä vaiheessa huolestunut kansalainen laittoi kuvat sosiaalisessa mediassa aikoen kiinnittää huomiota asiaan.

Tämä tapaus on herättänyt kiivasta keskustelua Thaimaan sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa, ja jotkut kritisoivat, että temppelin viranomaisten olisi pitänyt käsitellä tilannetta paremmin. Jotkut nettimiehet jopa ehdottivat varoituskylttien asentamista auringonotosta vastaan ​​​​temppeliin erityisesti ulkomaisille turisteille. Samaan aikaan englanninkieliset tiedotusvälineet ja monet ulkomaalaiset eivät kuulemma nähneet asiaa tai väittivät, että tapaus oli niin sanottu myrsky teekannussa.

Wat Chiang Man on yksi Chiang Main suosituimmista historiallisista maamerkeistä, joka sijaitsee Sri Phumin osa-alueella Mueangin alueella. Se houkuttelee päivittäin monia thaimaalaisia ​​ja kansainvälisiä vierailijoita.

Lehdistöhetkellä oli epäselvää, yrittäisivätkö poliisi tai muut juridiset henkilöt tuoda turisteja minkäänlaiseen kuulusteluihin tai jopa nostetaanko mitään oikeussyytteitä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.