Fire Guts Second Hand Shop Phuket Townissa

Phuket -

Tulipalo on vaurioittanut käytettyjen tavaroiden kauppaa Phuketin kaupungissa hälyttäen paikallisia asukkaita.

Phuketin kaupungin palomiehille ilmoitettiin tulipalosta sunnuntaina (14th) iltapäivällä käytettyjen tavaroiden kaupassa Sri Sutat Roadilla Talad Yaissa, Phuket Townissa.

He saapuivat paikalle kahdella paloautolla ja havaitsivat liikkeestä nousevan savua. Palon hallintaan meni noin 15 minuuttia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii palon syttymissyytä vielä tiedotushetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.