Rikkoutunut ukrainalainen mies aiheutti kaaosta Patongin poliisiasemalla

Patong, Phuket -

Ukrainalainen mies vaurioitti julkista ja yksityistä omaisuutta Patongin poliisiasemalla ja aiheutti yleistä häiriötä, jonka kerrotaan olevan täysin rikki ja koska hänellä ei ollut mahdollisuutta maksaa lippua takaisin Ukrainaan.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että ukrainalaisesta miehestä tuli hermostunut ja henkisesti epävakaa, koska hänellä ei ollut rahaa palata kotiin Ukrainaan. Tuntematon mies oli ollut poliisiasemalla useita päiviä ja poliisi tarjosi hänelle ruokaa ja vettä, kun poliisi työskenteli Ukrainan suurlähetystön kanssa löytääkseen tavan palauttaa mies kotiin. Sunnuntaina (14th), ukrainalainen mies aiheutti yleistä häiriötä Patongin poliisiasemalla, kun hän ilmeisesti kärsi henkisestä romahduksesta, vahingoitti asemalla olevaa omaisuutta ja pelotti muita paikalla olevia ihmisiä. Hänet vietiin Patongin sairaalaan, ja hänelle annettiin psykiatrista lääkettä rauhoittamaan häntä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että mies oleskelee nyt Patongin sairaalassa, vaikka on epäselvää, kuka maksaa hänen hoitolaskun, sillä miehen nimessä ei kuulemma ole edes bahtia. Patongin poliisi jatkaa yhteistyötä Ukrainan suurlähetystön kanssa löytääkseen tavan saada mies kotiin tai ottaa yhteyttä Ukrainassa oleviin sukulaisiin tai ystäviin saadakseen apua.

Phuket Express huomauttaa, että Phuketissa on ollut yhä enemmän köyhiä Ukrainan ja Venäjän kansalaisia ​​maiden välisen sodan syttymisen jälkeen. Monet ihmiset yrittävät välttää sodan eri syistä jäämällä Thaimaahan, mutta monet ihmiset ovat myös paenneet. taloudellisiin kysymyksiin. Myös ihmisten karkottaminen tai palauttaminen Ukrainaan tai Venäjälle on sodan vuoksi vaikeaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.