Phuketin sarjavaras pidätettiin Bangkokissa

Phuket-

Sarjavaras, jonka väitettiin varastaneen monista paikoista Phuketissa, myös Phuketin syyttäjältä, pidätettiin Bangkokissa juuri ennen viime viikonloppua.

Keskusrikospoliisi (CIB) kertoi asiasta torstaina (11. tammikuuta).th), että he pidättivät vain Mr. Praiwaniksi tunnistetun epäillyn Wang Thong Langissa Bangkokissa. Häntä syytetään sarjavarkauksista yöllä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Praiwan varasti monista taloista ja pysäköidyistä autoista Phuketin asuntoalueilla. Hänet pidätettiin aiemmin vuonna 2023, mutta hänet vapautettiin, kun tuomioistuin määräsi hänelle takuita.

Vaikka Praiwan vapautettiin takuita vastaan, hän ei ollut oppinut läksyään ja jatkoi varastamista. Viimeisin varkaus oli tiettävästi 300,000 XNUMX bahtia käteistä pysäköidystä autosta, joka valitettavasti Praiwanille kuului tuntemattomalle Phuketin syyttäjälle. Pian tämän jälkeen Praiwan pidätettiin Bangkokissa.

Praiwan pysyi vangittuna lehdistön ajan, joten on epätodennäköistä, että hänelle myönnettäisiin takuita uudelleen, etenkään syyttäjän uhrina.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.