Patongin poliisi pidätti venäläiseen turistiin kohdistuneen kolumbialaisen ryöstövarkaan

Phuket -

13. tammikuuta 2024 Patongin poliisi otti kiinni kolumbialaisen ryöstövarkaan, joka varasti omaisuutta venäläiseltä turistilta Soi Suk Charoenissa, Patongissa, Phuketissa.

Poliisin raportin mukaan 12. tammikuuta kello 11 venäläinen turisti, jonka nimeä poliisi salasi, 45, oli matkalla hotelliinsa Soi Suk Charoenilla, kun taas kolumbialainen varas, jonka nimeä myös salattiin. Poliisi ajoi moottoripyörällä ja hänen väitettiin nappaavan venäläisturistin olkalaukun pois.

Patongin poliisi onnistui jäljittämään epäillyn patongin kannabiskaupasta ja takavarikoi kiistanalaisen omaisuuden, mukaan lukien olkalaukun, Airpodit, venäläisen turistin ajokortin, käteistä ja muita tarvikkeita.
Poliisi nosti syytteen ajoneuvon käytöstä rikoksen tekemisen helpottamiseksi ja saattoi epäillyn Patongin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Epäilty oli tiedotushetkellä pidätettynä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.