Myanmarin siivooja pidätettiin 140,000 XNUMX bahtin varastamisesta Kyprokselta ja ruotsalaisilta Patong-hotellissa

Patong -

Myanmarin siivooja pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli varastanut kahdelta Kyproksen kansalaiselta ja ruotsalaiselta turistilta Patongissa sijaitsevassa hotellissa tavaraa yhteensä noin 140,000 XNUMX bahtin arvosta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (11th) he pidättivät MRS:n. HLA HLA WIN, 27, Myanmarin kansalainen, vuokrahuoneessa Na Nai Roadilla Patongissa. Häneltä takavarikoitiin kuusi kultaesinettä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun kaksi miespuolista kyproslaista turistia ja miespuolinen ruotsalainen turisti tekivät ilmoituksen varkaudesta Patongin poliisille.

Tammikuussa 6th kaksi miespuolista kyprosturistia, jotka ovat sukulaisia, kertoivat Patongin poliisille, että he yöpyivät eri huoneissa samassa tunnistamattomassa hotellissa Sirirat Roadilla Patongissa. Heidän rahansa varastettiin heidän huoneistaan, 55,000 XNUMX bahtia kukin, heidän poliisiraporttinsa mukaan.

Joulukuun 27th, 2023, ruotsalainen mies kertoi poliisille yöpyneensä samassa hotellissa. Hänen rahojaan varastettiin hänen huoneestaan ​​24,542 XNUMX bahtia.

Patongin poliisi jatkoi tutkintaa, jossa he pidättivät epäillyn. Myanmarista epäilty myönsi poliisille, että hän varasti turisteilta ja käytti varastettua rahaa kultaesineiden ostamiseen.

Uhrien nimet salattiin heidän pyynnöstään, toteaa The Phuket Express. Epäilty oli tiedotushetkellä pidätettynä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.