Flame Jelly Fish löydetty Phuket Beachiltä Wichitissä

Phuket -

Noin kymmenen liekkimeduusaa löydettiin hiljattain Wichitin rannalta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi, että viime viikon lopulla heille ilmoitettiin hotellin operaattorilta, että Wichitin rannalta löydettiin liekkihyytelökalaja. He tarkastivat rantaa löytääkseen noin kymmenen liekkihyytelökalaa (Pelagia sp.) rannalta nousuveden aikana. Rantakävijöitä on varoitettu varovaisuuteen.

Jos uimari on pistetty, merivettä ja etikkaa, jos saatavilla, voidaan käyttää sairaan ihon pesemiseen. Uimareita varoitetaan, etteivät he pese sairastunutta ihoa juomavedellä tai alkoholilla allergisten reaktioiden välttämiseksi. Etikan tai meriveden käytön jälkeen piston saaneen uimarin tulee peittää sairastunut alue 20 minuutin ajan kuumalla vedellä kivun lievittämiseksi ja mennä sitten lääkäriin heti, kun sellainen on saatavilla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.