Lastenpäivän katastrofi: 44 lasta loukkaantui luonnonkatastrofien pelastusajoneuvojen näyttelyssä Satunissa

Satun -

13. tammikuuta 2024 Satunin paikallinen media raportoi lastenpäivänä tapahtuneesta onnettomuudesta Kuan Donin seudulla, jossa viranomaiset esittivät esitystä luonnonkatastrofien pelastusajoneuvolla. Pelastusajoneuvon osan toimintahäiriö aiheutti 44 lapsen pääosin lieviä vammoja.

Paikallisen median raportin mukaan teräshihna katkesi, kun viranomaiset käyttivät luonnonkatastrofien pelastusoperaatioissa käytettyä silta-ajoneuvoa. Autossa oli useita lapsia valitettavan vian sattuessa.


"44 lasta sai lieviä vammoja, mukaan lukien selkä-, vyötärö- ja rannekipuja sillan törmättyä maahan. Lääkärit seurasivat kuitenkin kolme lasta tiiviisti onnettomuuden jälkeen mahdollisten lisävammojen varalta”, Satun media kertoi.

Onnettomuuden jälkeen Satunin kuvernööri Sakra Kapilakhan antoi asianomaisille viranomaisille käskyn ottaa vastuu tilanteesta ja majoittaa uhrit. Lopuksi Sakra korosti isojen koneiden käytön kieltämistä tulevissa esityksissä Satunin lastenpäivänä.

Ajoneuvon ja laitteen huoltoa koskeva tutkinta oli ilmeisesti käynnissä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.