Kaksikymmentä laitonta myanmarin työntekijää pidätettiin Phuketissa

Phuket -

Kaksikymmentä laitonta myanmarin työntekijää pidätettiin rakennustyömaalla Wichitissä.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (12th) he tarkastivat rakennustyömaa Wichitissä Mueang Phuketissa sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti heille laittomista työntekijöistä.

Kaksikymmentä myanmarin työntekijää pidätettiin. Heistä 13 on miehiä ja seitsemän naisia. Heidät vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen pääsystä maahan ilman lupaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kolmekymmentä Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän rakennustyömaalla Thalangissa.

Kaksikymmentäkahdeksan Kiinan kansalaista, jotka saapuivat maahan turistiviisumilla, pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskennellyt rakennustyömaalla Cherng Talayssa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.