Thaimaan liikenneministeri ilmoitti suunnitelmistaan ​​lisätä lentojen määrää, kun matkailu osoittaa elpymisen merkkejä

Kansallinen-

12. tammikuuta 2024 Thaimaan liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit paljasti CAAT OPEN HOUSE 2024 -tapahtuman jälkeen julkisesti, että matkailualalla on voimakas suuntaus elpyä, joten Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) ) on lisättävä lentojen määrää vastatakseen tulevaan kysyntään.

Suunnitelma vastaamaan uusien lentojen kysyntään sisältää Suvarnabhumin, Don Mueangin, Chiang Main ja Phuketin lentokentät, jotka ovat suosittuja matkakohteita ulkomaisille matkailijoille. Mitä tulee alustavaan arvioon, CAAT voisi ajoittaa lentoaikoja jopa 30–40 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna vastatakseen kasvavaan kysyntään, liikenneministeri sanoi.

CAAT määrättiin hallitsemaan lentoaikatauluja ruuhka-aikoina ja lisäämään lentoaikojen määrää, koska sillä olisi mahdollisesti myönteisiä vaikutuksia yhä useammalle matkustajalle, Suriya huomautti.

"Liikenneministeriö arvioi kuitenkin, että nykyinen ilmailutilanne jatkaa elpymistä ja palaa pian normaaliksi, kuten ennen COVID-19:ää vuonna 2019. Oli selvää, että kysyntä lentojen varaamiseen ei vain Thaimaan lentoyhtiöille vaan myös kansainvälisten lentoyhtiöiden merkitys on kasvanut. Lentoyhtiöt eivät pystyneet vastaamaan kasvavaan kysyntään tällä hetkellä, mutta lähivuosina ilmailuala laajenee, kun lentokoneita olisi tarjolla enemmän, Suriya sanoi..

CAAT:n puheenjohtaja Suttipong Kongpool paljasti julkisesti, että lentoliikenteen kokonaistilanne matkustajamäärästä on parantunut 74 % vuoteen 2019 verrattuna. Vuoden 2024 toinen puolisko tuo todennäköisesti lisää lentojen kysyntää ja tuo kokonaismatkustajamäärän tänä vuonna takaisin normaalille tasolle ennen Covid-19:ää, Suttipong sanoi.

Kiinan markkinoilla on kuitenkin tällä hetkellä taloudellisia ongelmia, ja viisumivapauspolitiikka, joka sallii kiinalaisten turistien viisumivapauden, ei välttämättä edistä Thaimaan matkailua, kuten Thaimaan hallitus alun perin toivoi. Mutta uskottiin, että kiinalaiset alkaisivat matkustaa enemmän tämän vuoden toisella puoliskolla, Suttipong totesi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.