Naapuri uhkasi miestä aseella taistelun jälkeen Thalangissa

Thalang –

Mies uhkasi naapuriaan aseella taistelun jälkeen Thalangin alueella.

Thalangin poliisille ilmoitettiin tapauksesta aikaisin aamulla torstaina (11th) talossa Pa Klokin osa-alueella.

Poliisi saapui paikalle löytääkseen herra Wittawat Atisutthapotin, 49, joka oli voimakkaasti päihtynyt. Läheinen talo oli vaurioitunut tavalla, joka osoitti tappelun tapahtuneen, poliisi kertoi.

Anucha Ngorsurachet, 63, ja Sampan Pengjan, 38, saivat molemmat vammoja fyysisestä kiistasta. He kertoivat poliisille, että taistelun jälkeen herra Wittawat sanoi hakevansa aseen. Viiden minuutin kuluttua läheltä kuului laukauksen ääni.

Poliisi löysi käsiaseen herra Wittawatin kotoa ja hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle lisätutkimuksia varten. Oli epäselvää, miksi ryhmä miehiä taisteli, toteaa The Phuket Express.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.