Nahkaselkäinen merikilpikonna pelastettu kalaverkosta Phang Ngassa

KUVA: DR. Kongkiat Kittiwatanawong

Phang Nga -

Nahkaselkäinen merikilpikonna on pelastettu, kun se oli juuttunut kalaverkkoon Khura Burin alueella.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla paikallinen kalastaja, herra Kanchit Pattan Bang Wanin osa-alueella, ilmoitti heille kilpikonnasta.

Nahkaselkäinen merikilpikonna pelastettiin, kun se löydettiin jumissa kalaverkkoon lähellä Pling-saarta. Se painaa noin 200 kiloa. Nahkaselkäinen merikilpikonna päästettiin takaisin mereen kalaverkon poistamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuoden suurin nahkaselkäkilpikonna Phang Ngassa muni 139 munaa Phang Ngan rannalle.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 120 munaa rannalla Thai Mueangin alueella täydelliseksi uudenvuodenlahjaksi.

Merikilpikonna on muninut 121 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna on muninut 120 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.