Kuningas Rama X:n inspiroiva viesti kansalliseksi lasten päiväksi 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hänen Majesteettinsa kuningas Rama X on vuoden 2024 kansallisen lastenpäivän yhteydessä jakanut ystävällisesti syvällisen viestin.

Hänen Majesteettinsa korosti kovan työn ja hyvien tekojen merkitystä onnen ja hyvinvoinnin saavuttamisessa.

Hänen Majesteettinsa rohkaisi jokaista lasta ahkerasti jatkamaan koulutustaan ​​ja kehittämään itseään korostaen, että tämä sitoutuminen antaa heille mahdollisuuden tehdä merkityksellistä uraa ja tehdä hyviä tekoja.

Hänen Majesteettinsa totesi, että tällaiset pyrkimykset ovat avainasemassa luomaan onnea ja vaurautta sekä heille itselleen että laajemmalle yhteisölle.

Hänen Majesteettinsa viesti toimii opastavana majakana, joka innostaa Thaimaan nuoria keskittymään henkilökohtaiseen kehitykseen ja vaikuttamaan positiivisesti yhteiskuntaan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.