Taloudenhoitaja pidätettiin varastamisen jälkeen ranskalaiselta Patongissa

Patong -

Talonmies pidätettiin, kun hän oli varastanut 90,000 XNUMX bahtia ranskalaiselta mieheltä asunnossa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (9th), nimeään salannut 50-vuotias ranskalainen teki ilmoituksen Patongin poliisille. Hän kertoi poliisille, että 27. marraskuuta viime vuonna 2023 hän vuokrasi aamulla asunnon Na Nai Roadilta. Hän piti punaisessa pussissa huoneessaan noin 95,000 3,000 bahtia eli lähes 9 XNUMX USD. Tiistaina (XNUMXth), hänen rahansa katosivat.

Perjantaina (13th), Patongin poliisi pidätti naispuolisen talonhoitajan, mutta ei nimennyt häntä lehdistölle. Hän myönsi poliisille, että hän varasti 90,000 XNUMX bahtia uhrilta ja käytti rahaa ostaakseen monia kalliita esineitä.

Talonmies vietiin Patongin poliisiasemalle varkaudesta epäiltynä. Hän on edelleen vangittuna lehdistön ajan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.