Fire Guts -kartano ja ravintola Samkongissa – Video

Phuket Town -

Asukkaat olivat huolissaan, kun tuli vaurioitti kartanoa ja hotellin ravintolaa puolenyön jälkeen Phuket Townissa aiemmin tällä viikolla.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta heti puolenyön jälkeen (11. tammikuuta) kartanossa Hong Yok Uthit Roadilla Samkongissa Talad Yaissa.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle paloautolla ja havaitsi palon olevan täysin liekeissä. Palon hallintaan meni noin 15 minuuttia. Henkilövahinkoja ei raportoitu, koska rakennuksessa ei tuolloin ollut ketään, mutta kartanon ensimmäisessä kerroksessa on ravintola ja se vaurioitui pahoin palossa.

Paikalliset asukkaat kertoivat The Phuket Expressille, että tuli sai alkunsa muuntajan kipinästä ennen kuin se levisi ympäröivään rakennukseen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.