Thaimaan pääministeri allekirjoitti puhtaan ilman lain Chiang Maissa ilmansaasteiden torjumiseksi

Kansallinen-

Klo 9, 30. tammikuuta 11, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin allekirjoitti Clean Air -lain vieraillessaan Chiang Maissa seuratakseen julkisen liikenteen verkkoja ja ilmansaasteongelmia.

Aiemmin Srettha paljasti julkisesti, että Puhdas ilma -laki esitettiin viimeisimmässä hallituksen kokouksessa sekä hallituksen että oppositiosektorin toimesta Thaimaan ilmansaasteiden lievittämiseksi vastaavalla tavalla. Thaimaan kansalaiset ja asiaankuuluvat virastot olivat tarkastaneet Clean Air -lain ennen kuin Thaimaan valtioneuvosto tarkasti sen lain mukaisesti.

Thaimaan hallituksen työryhmä luovutti Clean Air -lain Thaimaan pääministerille saapuessaan Chiang Maihin, ja Srettha allekirjoitti lain hyväksymisen.

Työryhmä määrättiin toimittamaan lakiesitys Thaimaan eduskunnan kokoukseen jatkokäsittelyä varten kansallisena asialistana, erityisesti PM 2.5 -ongelmat, samana päivänä.

TPN media kuitenkin huomauttaa, että monien lakiesityksen kohtien toimeenpano on täysin erilainen prosessi kuin sen allekirjoittaminen ja vaatii merkittävää yhteistyötä monilta sektoreilta ja jopa lähimailta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.