Thaimaan hallitus jatkaa viisumia ulkomaisille muay thai -opiskelijoille 90 päivään, asettaa standardit kansainvälisille muay thai -opettajille

Kansallinen-

12. tammikuuta 2024, Asst. Professori Pimol Srivikorn, pääministerin neuvonantaja ja Thaimaan taekwondoliiton puheenjohtaja, paljasti julkisesti urheiluteollisuuden alakomitean ensimmäisen kokouksen jälkeen koskien muay thaia opiskelevien ulkomaalaisten oleskelulupaa Thaimaassa 1 päivästä 60 päivään. .

"Kokouksessa todettiin, että Thaimaan hallitus rakentaisi standardeja Muay Thaille järjestämällä koulutusta ja myöntämällä viralliset todistukset Muay Thai -kouluttajaksi ulkomailla. Sen katsotaan luovan arvoa Muay Thai -henkilöstölle Thaimaassa”, Asst sanoi. Prof. Pimol.

Lisäksi Thaimaan hallitus myöntäisi erityisviisumin muay thaista kiinnostuneille ja opiskelemaan haluaville ulkomaalaisille, jotka voisivat viipyä pidemmän ajan 60–90 päivää, Asst sanoi. Prof. Pimol.

Thaimaan hallitus julkisti myös virallisen Muay Thai -sivuston, Nyt Muay Thaikanavana ulkomaalaisille, jotka voivat valita vapaasti Muay Thai -kuntosalinsa missä tahansa Thaimaassa.

Kansainväliseksi Muay Thai -ohjaajaksi tulee saada virallinen todistus ja läpäistävä koke Thaimaan osaamiskehitysosastolta, pääministerin neuvonantaja totesi.

TPN-media huomauttaa, että tarkkaa päivämäärää pidennetyn viisumin alkamiselle ei annettu heti ja se riippuu Thaimaan kabinetista ja sitten virallisesta lausunnosta Royal Gazettessa, mutta sen odotetaan tapahtuvan aivan lähitulevaisuudessa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.