Pääministeri kehuu Phuketia neljännen Thaimaan biennaalin järjestämisestä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on onnitellut Phuketia neljännen Thaimaan biennaalin isännöimisestä. Hän uskoo, että eteläisen kaupungin pyrkimys lisää alueen historiallista, kulttuurista ja matkailullista näkyvyyttä.

Sosiaalisen median alustalla ”X” pääministeri totesi olevansa tyytyväinen Phuketin asukkaisiin, jotka isännöivät neljännen Thaimaan Biennaalin.

Hän huomautti, että Phuket on nousemassa taidekaupungiksi, koska se on julistettu osaksi taiteestaan ​​tunnettua Creative Cities Networkia. Tätä vahvistaa vahva paikallinen taiteilijayhteisö, joka luo jatkuvasti taidetta.

Lisäksi Phuketin asukkaat käyttävät innokkaasti taidetta matkailukohteena hyödyntäen jo ennestään tunnettua historiaansa, kulttuuriaan ja matkailun vetovoimaa sekä thaimaalaisiin että ulkomaalaisiin.

Nykytaiteen festivaalin odotetaan toivottavan tervetulleiksi lukuisia maailmankuuluja taiteilijoita. Thaimaan biennaali on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä kansainvälinen nykytaiteen näyttely, jonka käynnistää kulttuuriministeriön nykytaiteen ja kulttuurin toimisto.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.