Pääministeri luottaa "Team Thailandiin" Chiang Main matkailualan kehittämisessä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on ilmaissut luottamuksensa "Team Thailandiin" Chiang Main maakunnan matkailupotentiaalin kehittämisessä.

Liikenneinfrastruktuurin kehittämiseen tähtääviä ponnisteluja kiihdytetään, mukaan lukien Chiang Main kansainvälisen lentokentän parantaminen sekä kehätien rakentaminen. Hän totesi myös, että PM 2.5 -ongelman ratkaiseminen lisäisi merkittävästi matkailijoiden luottamusta.

Pääministerin mukaan Thaimaan matkailuviranomainen on valmis edistämään aluetta matkailijoiden määrän kasvaessa, mikä puolestaan ​​tuottaa tuloja ja auttaa parantamaan pohjoisen asukkaiden elämänlaatua.

Myöhemmin hän seurasi Chiang Main alueen matkailun kehittämissuunnitelman edistymistä ja tapasi yleisön Royal Park Ratchapruekissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.