Patongin moottoripyörätaksiajaja kuoli järkyttävän julkisen päiväsaikaan veitsitaistelun jälkeen taksinkuljettajan kanssa

Patong -

Taksimoottoripyöräilijä kuoli ja toinen loukkaantui julkisessa päivänvalossa veitsitaistelussa Patongissa.

Patongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta torstaina (11th) iltapäivä taksin moottoripyöräkojussa Phra Baramee Roadilla.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle ja havaitsivat, että taksimoottoripyöräilijä, Mr. Samanmart Ueanoat, 61, Phetchaburista, oli saanut vakavia vammoja puukotus- ja viiltohaavoista. Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Toinen taksimoottoripyöräilijä, 41-vuotias Phatthalungista kotoisin oleva Tawatchai Kaewsamsri, sai vammoja toiseen jalkaansa viiltohaavoista.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että nämä kaksi miestä olivat taksimoottoripyöräilijöitä samassa taksikioskissa ja heillä oli aiemmin konflikteja. He olivat kiistelleet suullisesti paljastamattomasta asiasta ennen fyysisen tappelun alkamista. Silminnäkijöiden mukaan ei ollut heti selvää, kuka iski ensimmäisenä tai aloitti yhteenottamisen.

Patongin poliisi jatkaa tutkimuksiaan oikeustoimien jatkamiseksi lehdistöstä lähtien, ja herra Tawatchai haastatellaan täydellisesti sairaanhoidon jälkeen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.