Amerikkalainen ex-pat kuoli osuman ja juoksemisen jälkeen Phuketissa

Thalang –

Amerikkalainen moottoripyöräilijä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun kuorma-auton kuljettaja osui häneen ja pakeni sitten onnettomuuspaikalta Mai Khaon osa-alueella.

Tha Chatchain poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 7. torstaina (30th) Thep Krasattri Roadin eteläisellä kaistalla lähellä Soi Luan In.

Poliisi, pelastustyöntekijät ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän kävelytieltä. Läheltä löydettiin ulkomaalaisen ratsastajan ruumis, jolla oli vakavia päävammoja.

Poliisi tunnisti hänet myöhemmin 60-vuotiaaksi amerikkalaismieheksi. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Hän työskenteli hotellissa Maikhaossa virkistysjohtajana, ilmoitti poliisin ja oli melko tunnettu paikallinen ex-pat.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että rekka oli kääntymässä soiiksi moottoripyöräilijän eteen, joka oli heti tulossa. Kuorma-auto törmäsi moottoripyörään ja ratsastaja kaatui maahan ja kuorma-auton kuljettaja ajoi sitten ajajan yli. Kuorma-auton kuljettaja ei hidastanut eikä pysähtynyt ja näytti pakenevan välittömästi paikalta onnettomuuden jälkeen.

Thalangin poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa oikeustoimien jatkamiseksi sekä kuorma-auton kuljettajan tunnistamiseksi ja pidättämiseksi. He ovat myös rohkaisseet kuorma-auton kuljettajaa ryhtymään poliisiksi ja antautumaan.

Tämä onnettomuus tapahtui vain muutama tunti sen jälkeen, kun kuuluisa iranilainen nyrkkeilijä kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Phuketissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.