Nuori mies kuoli kolmessa ajoneuvo-onnettomuudessa Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

28-vuotias thaimaalainen kuoli, kun hänen kiihtyvä porrasperä törmäsi pysäköityyn lava-autoon ennen kuin törmäsi moottoripyörään ja sähköpylvääseen Thalangin alueella.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 6. keskiviikkona (10. tammikuutath) Thep Krasattri -päätiellä, pohjoiseen Sri Soonthornissa lähellä Bang Chakin huoltoasemaa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle ja havaitsivat, että vakavasti vaurioitunut sedan oli törmännyt tienvarrella olevaan sähköpylvääseen. Sedanin kuljettaja, Mr. Jinnawat Thaworn, 28, Phang Ngasta, löydettiin kuolleena sisältä.

Pelastustyöntekijät löysivät lähistöltä tien varresta vaurioituneen lava-auton, jonka hätävilkut olivat päällä. Kuljettaja Darunee Korsai, 45, Sri Soonthornista, oli saanut vain lieviä vammoja.

Lisäksi vaurioitunut moottoripyörä löydettiin keskeltä tietä. Ratsastaja, herra Wichot Ruengsombat, 50, Sri Soonthornista, oli myös saanut vain lieviä vammoja. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan yhdessä neiti Daruneen kanssa.

Ms Darunee kertoi poliisille, että hän oli pysäköinyt lava-autonsa tien viereen saadakseen ruokaa. Hän sytytti hätävilkut ja odotti lava-auton sisällä, että läheiseltä myyjältä kypsennetään ruokaa.

CCTV-materiaalilla näkyy, että suurella nopeudella ajanut sedan törmäsi ensin Daruneen kuljettaman pysäköidyn lava-auton takaosaan. Sedanin kuljettaja menetti sitten hallinnan ja törmäsi liikkuvan moottoripyörän takaosaan ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Video onnettomuudesta on alla.

Varoitus graafisesta sisällöstä alla olevassa CCTV-videossa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.