Thaimaan kansainvälinen venenäyttely avautuu positiivisella rummulla Thaimaan matkailulle

Thaimaa, 11. tammikuuta 2024 - Toinen painos Thaimaan kansainvälinen venenäyttely Ylellinen elämäntapatapahtuma avattiin virallisesti tänään, ja järjestäjät odottavat yli 6,000 3,000 kävijää, mukaan lukien yli 2024 11 HNWI:tä eri puolilta maailmaa, ja edistämään Thaimaan meriteollisuuden kasvua vuonna 14 ja sen jälkeen. Järjestetään XNUMX.–XNUMX. tammikuuta Royal Phuket Marinassa, ja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Esityksen avasi virallisesti hallituksen vahvalla tuella Kitti Chaodee, Thaimaan matkailu- ja urheiluministerin sihteeri joka avauspuheessaan totesi Thaimaan kansainvälisen venenäyttelyn merkityksen ja sen roolin matkailun edistäjänä. Kitti korosti myös matkailun merkitystä Thaimaan talouden elpymisen mekanismina ja kiitti kaikkia sidosryhmiä, jotka auttavat tekemään Phuketista ja Thaimaasta niin tervetulleita vierailijoille ympäri maailmaa.

Avajaisnäytöksen menestyksen pohjalta tämän vuoden tapahtuma on laajentunut ja se tarjoaa vaikuttavan monen miljardin näyttelyn vedessä purje- ja moottoriveneitä, joiden hinnat vaihtelevat alle miljoonasta bahtista yli 1 miljoonan bahtin arvoisiin superjahteihin. Esillä on myös charter-jahdeja, mukaan lukien 400-metrinen superyacht M/Y Silentworld, jonka esittelevät Hongkongin ISEO Yachting ja Lontoon TJB Superyachts.

Puhuessaan virallisissa avajaisissa Adul Chuthong, Phuketin apulaiskuvernööri kertoi, että Phuket kehittää kestävän matkailun strategioita, jotka vahvistavat sen asemaa kansainvälisenä ja kansainväliset standardit täyttävänä kohteena. Tunnistaessaan merimatkailun ja Thaimaan kansainvälisen venenäyttelyn merkityksen apulaiskuvernööri korosti, että matkailun jatkuva kasvu auttaa vahvistamaan ja kehittämään vahvaa paikallista taloutta.

"Olemme innoissamme voidessamme toivottaa vieraita kaikkialta maailmasta tähän mennessä suurimmalle Thaimaan kansainväliselle venenäyttelyllemme", sanoi Mr. David Hayes, JAND Eventsin järjestäjien toimitusjohtaja. "Vierailijat voivat nauttia vedessä esillä olevien veneiden monipuolisesta valikoimasta, jota täydentävät monet johtavat luksusbrändit ja -yritykset, jotka esittelevät teltassa maassa, sekä täynnä neljän päivän sosiaalista ohjelmaa. Esitys on suunniteltu nautittavaksi, hauskaksi ja interaktiiviseksi kokemukseksi kaikille perheenjäsenille ja alustaksi Thaimaan merenkulkualan liiketoiminnan edistämiselle.

Näytteilleasettajien näyttelyiden lisäksi vierailijat voivat nauttia myös Royal Phuket Marinan rantakadun varrella sijaitsevista rantaravintoloista ja päivittäisestä elävästä viihteestä ja sosiaalisista aktiviteeteista iltaisin sekä perheen hauskoista päiväaktiviteetteista Lastenpäivänä.

Ensimmäistä kertaa tänä vuonna tapahtui Thaimaan purjehduskonferenssi joka pidettiin päivää ennen venenäyttelyä (10. tammikuuta) ja toivotti tervetulleiksi asiantuntevia puhujia Aasian ja Tyynenmeren alueelta. Myös debytoi tänä vuonna oli Robb Report Thailand Best Of Best Yachting -palkinnot joka juhli Thaimaan purjehdusalan johtavia valoja runsaalla gaalaillallisella esityksen alkamista edeltävänä iltana.

Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event järjestetään 11.-14 Royal Phuket Marinassa ja on avoinna päivittäin klo 2024-13 paitsi sunnuntaina 00., jolloin näyttely sulkeutuu klo 20. Sisäänpääsy on ilmainen. Lisätietoja, www.thaimaan kansainvälinen venenäyttely.com.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.