Epäilty ryöstää ostoksia Gunpointissa ja pakenee puolen miljoonan bahtin arvoisella kullalla Nakhon Si Thammaratissa – Video

Nakhon Si Thammarat –

Poliisin mukaan epäilty ryösti kultaliikkeen aseella uhaten ja juoksi sitten pois kolmella kultaesineellä, joiden arvo oli noin puoli miljoonaa bahtia Tha Salan alueella.

Tha Salan poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina (9th) kultakaupassa Tha Salassa.

Poliisi saapui kultaliikkeelle ja tarkasteli CCTV-materiaalia, joka näytti osoittavan, että epäilty mies pysäytti moottoripyöränsä kultaliikkeen eteen. Epäilty, jolla oli koko kasvot peittävä kypärä, meni sitten myymälään ja ryösti välittömästi liikkeen aseella. Hän otti kolme kultaesinettä, joiden arvo oli noin 700,000 XNUMX bahtia, ennen kuin kiihtyi. Poliisi etsii edelleen epäiltyä lehdistön ajan.

Tämä oli toinen kerta tässä kuussa, tammikuussa 2024, kun epäilty ryösti kultakauppoja Tha Salan alueella. Ensimmäistä kertaa epäilty otettiin kiinni tunnin sisällä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.