Kuusi venäläistä ja kolme thaimaalaista pelastettiin huviveneen kaatumisen jälkeen Rawaissa

Rawai -

Kuusi venäläistä turistia ja kolme thaimaalaista on pelastettu, kun huvivene kaatui lähellä saarta Rawaissa.

Phuketin merenkulkutoimisto kertoi Phuket Expressille, että kello 3 tiistaina (50. tammikuutath) veneen kapteeni Jakkree Kuenkong ilmoitti onnettomuudesta. Hän kuljetti kuusi tuntematonta venäläistä turistia ja kaksi thaimaalaista matkustajaa. He olivat lähteneet Chalongin laiturilta klo 9. aamulla matkalla Maithon Islandille ja Racha Islandille.

Yksi veneen vesiputkista oli rikki, kun he saapuivat Korallisaaren länsipuolelle. Vesi vuoti veneeseen hyvin nopeasti, eikä vesipumppu pystynyt poistamaan vettä tarpeeksi nopeasti. Tämä tapahtui siitä huolimatta, että tuulta ja aaltoja kuvailtiin erittäin tyyniksi.

Lähellä oli vene, joka auttoi kaatuvaa alusta ennen kuin jahti kaatui kokonaan klo 5. Jahdista ei vuotanut öljyä, ja kaikki matkustajat ja miehistö saapuivat turvallisesti Cape Panwan laiturille Wichitissä. Kukaan ei loukkaantunut.

Samanlaisia ​​tarinoita:

Viisivuotias venäläinen tyttö julistettiin kuolleeksi ja veneen kapteeni putosi tajuttomaksi ja loukkaantui Phuketin veneturmassa. Lisäksi kuusi ulkomaalaista turistia ja yksi veneen miehistön jäsen sai erilaisia ​​vammoja sen jälkeen, kun heidän pikaveneensä törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa.

Amfetamiinia löydettiin veneen kapteenin verenkierrosta sen jälkeen, kun pikavene törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa ja tappoi viisivuotiaan venäläisen tytön lomalla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.