Moottoripyörän kuljettaja pidätettiin sarjavarkauksista Kamalassa, Phuketissa

Kamala -

Moottoripyörän kuljettaja pidätettiin, kun hänen väitetään varastaneen paljon tavaroita ulkomaalaisilta ja thaimaalaisilta Kamalassa.

Kamalan poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (10th) he pidättivät tuntemattoman miehen, joka on moottoripyörän kuljettaja. Hänen väitetään varastaneen useista paikoista Kamalassa ainakin kolme kertaa.

Poliisi takavarikoi epäillyltä monia ulkomaalaisille ja thaimaalaisille kuuluvia anastettuja esineitä. Osa tuotteista on jo palautettu omistajilleen lehdistöhetkellä. Kamalan poliisi ei paljastanut epäillyn nimeä Thaimaan tiedotusvälineille.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.