Kuuluisa iranilainen nyrkkeilijä Fariyar Aminipour kuoli suuressa pyöräonnettomuudessa Phuketin alikulkusillassa

Phuket -

Kuuluisa nuori iranilainen nyrkkeilijä on julistettu kuolleeksi suuressa pyöräonnettomuudessa Chalongin alikulkusillassa.

Chalongin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 8. torstaina (08th) Chalongin alikulkusillan sisällä Chao Fa West Roadilla.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen ulkomaalaisen miehen makaamassa maassa. Hän sai vakavia päävammoja ja vuoti runsaasti verta. Pelastustyöntekijät löysivät vaurioituneen ison pyörän lähistöltä. Silminnäkijät kertoivat Chalongin poliisille, että uhri menetti ison pyöränsä hallinnan Chalongin alikulkukäytävän sisällä. Hänet kiidätettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet julistettiin traagisesti kuolleeksi saapuessaan. Phuket Express huomauttaa, että moottoripyörät ovat laillisesti kiellettyjä kaikissa Phuketin alikulkukäytävissä, ja niiden sisäänkäyntien eteen on kiinnitetty varoituskyltit. Pelastustyöntekijät eivät heti ilmoittaneet, oliko uhri käyttänyt kypärää.

Ratsastaja tunnistettiin myöhemmin MR:ksi. FARIYAR AMINIPOUR, 23, Iranin kansalainen. HERRA. FARIYAR asui ja opiskeli thai-nyrkkeilyä Soi Ta-iadilla Tiger Muay Thaissa Chalongissa ja on tunnettu nyrkkeilijä ONE Lumpinee -nyrkkeilyohjelmassa. Hänen nyrkkeilyprofiilinsa löytyy täältä.

Chalongin poliisi aikoi tarkastella CCTV-materiaalia tämäntyyppisten onnettomuuksien vakiona.

Phuket Express esittää surunvalittelunsa Fariyarin ystäville ja perheelle. Myös Tiger Muay Thai, jossa hän harjoitteli, on julkaissut lausunnon kuolemastaan ​​täällä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.