Monk kuoli, 37 ihmistä loukkaantui bussi-onnettomuudessa Koillis-Thaimaassa

KUVA: Kamhom Rescue Team

Sakon Nakhon -

Munkki on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla ja 37 muuta ihmistä loukkaantui, kun väärään suuntaan kulkenut kuorma-auto, jonka kuljettaja oli ajanut, törmäsi bussiin Sakon Nakhonissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta maanantaina (8th) Nittayo Sakhon Nakhon – Nakhon Phanom Roadilla Baan Noramaissa, Kusumanin alueella.

He saapuivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneen kuorma-auton. Kuorma-auton kuljettaja, 47-vuotias Seksan Lansaesatha, ei loukkaantunut. Hän myönsi lainvalvontaviranomaisille ajaneensa vastakkaiseen suuntaan väärää kaistaa ennen kuin törmäsi etuoikeutettuun ja oikealla kaistalla kulkevaan bussiin.

KUVA: Kamhom Rescue Team

Neljäsataa metriä tapahtumapaikalta lainvalvontaviranomaiset löysivät vaurioituneen matkustajabussin, joka oli matkalla Udon Thanista – Nakhon Phanomiin. Bussin kuljettaja, Supphachai Wongsateam, 44, oli saanut vain lieviä vammoja.

Yksi matkustaja löydettiin kuolleena bussin ulkopuolelta, joka oli tuntematon 58-vuotias munkki. Viisi muuta matkustajaa sai vakavia vammoja, 17 keskivammoja ja 15 henkilöä lievästi.

Kusumanin poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Samanlaisia ​​tarinoita Etelä-Thaimaassa:

Kuusi ihmistä on loukkaantunut bussionnettomuudessa Thung Songin alueella.

Traaginen bussi-onnettomuus Prachuap Khiri Khanissa vaati 14 ihmishenkeä ja useita loukkaantumisia.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.