Malesialainen mies pidätettiin Phuketissa seitsemän vuotta sen jälkeen, kun hänen väitetään rikkoneen ketamiiniin liittyviä syytteitä

Phuket -

Malesialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä. Hänen väitetään rikkoneen takuita koskevia ehtojaan seitsemän vuoden ajan sen jälkeen, kun hänet pidätettiin ketamiinin kanssa.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (8th) he olivat pidättäneet malesialaisen miehen, 58, Phuketin lentokentän kansainvälisestä saapumisterminaalista. Häntä syytetään luokan 2 huumeiden (ketamiini) laittomasta hallussapidosta.

Hän oli väitetysti paennut seitsemän vuotta, kun hän ei ollut ilmoittanut itsestään oikeuteen päästyään takuita vastaan. Hänet vietiin eilen takaisin rikosoikeuteen.

Toistaiseksi epäillyn nimi on salattu lehdistä. Malesialainen mies ei ole julkaissut lausuntoa lehdistölle, ja oli epäselvää, miksi hän päätti lentää takaisin Thaimaahan kaiken tämän ajan jälkeen ja ilmeisesti paennut aiemmin luonnollisen maarajan yli.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.