Hallitus edistää maailmanlaajuista thaimaalaisen keittiön vetoomusta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kauppaministeriö on käynnistänyt "Travel, Taste, Eat Thai SELECT" -kampanjan, jolla mainostetaan thaimaalaista ruokaa maailmanlaajuisesti osana "pehmeän voiman" politiikkaansa.

Tämä kansainvälisen kaupan edistämisosaston (DITP) johtama pyrkimys keskittyy rohkaisemaan thaimaalaisia ​​ravintoloita maailmanlaajuisesti hankkimaan Thai SELECT -sertifikaatti, joka varmistaa thaimaalaisen ruoan aitouden.

Thaimaan keittiön maailmanlaajuista suosiota korostaen hallinnon tuki vuodesta 2002 lähtien on auttanut kasvattamaan thaimaalaisten ravintoloiden määrää ulkomailla 5,500 15,000:sta XNUMX XNUMX:een. Kauppaministeriön Thai SELECT -sertifikaatilla on ratkaiseva rooli thaimaalaisten ravintoloiden standardien ylläpitämisessä sekä Thaimaassa että ulkomailla.

Tällä hetkellä maailmanlaajuisesti on 17,478 1,546 thaimaalaista ravintolaa, joista XNUMX XNUMX on Thai SELECT -sertifioituja, pääasiassa Yhdysvaltoihin.

Yrityskehitysministeriön, matkailu- ja urheiluministeriön ja Thaimaan matkailuviranomaisen tukema kampanja sisältää markkinointiponnisteluja ja matkailupolkujen luomisen Thaimaan SELECT-ravintoloiden ympärille. Lähestymistavan tavoitteena on nostaa thaimaalaisen keittiön kansainvälistä arvoa ja edistää merkittävästi Thaimaan taloudellista kehitystä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.