National Geographic Traveler China tunnusti Thaimaan suosituksi kohteeksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa on tunnustanut National Geographic Traveller China:n Golden Award -palkinnon "Popular Destination" 2023 Golden Awards -gaalassa. Tunnustus osoittaa maan kasvavaa vetovoimaa kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa, mikä johtuu suurelta osin hallituksen viisumivapausjärjestelmästä ja pyrkimyksistä varmistaa turistien turvallisuus ja laadukas matkakokemus.

 

18. seremoniassa jaettu palkinto korostaa myös muutoksia kiinalaisten matkailijoiden mieltymyksissä. Voittajat valittiin big data -analyysin perusteella, mukaan lukien hakutiheys ja suosittujen kohteiden turistimäärät.

 

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Pekingin toimiston johtaja Pakkanan Winijchai otti palkinnon vastaan ​​seremoniassa Pekingissä 28. joulukuuta 2023.

Vuonna 2023 Thaimaa toivotti tervetulleeksi 3,519,735 4,563,020 1,658,688 matkailijaa Kiinasta, mikä sijoittui toiseksi suurimmaksi matkailijamarkkinaksi Malesian jälkeen (XNUMX XNUMX XNUMX vierailijalla) ja ennen Etelä-Koreaa, jossa kävi XNUMX XNUMX XNUMX turistia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.