Espanjalainen mies pidätettiin varastettaessa mongolialaiselta naiselta Patongin yökerhossa

Patong -

Espanjalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän varasti mongolilaisesta naisesta Bangla Roadin yökerhossa laukun, jossa oli matkapuhelin, käteistä ja avaimet.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (7th) he pidättivät espanjalaisen miehen, 23. Häneltä takavarikoitiin varastettu iPhone 14 Pro -matkapuhelin. Hänet pidätettiin lähellä Banglan poliisiasemaa Taweewong Roadilla Patongissa ja vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen yövarkaudesta.

Pidätys tapahtui lauantaina (6. tammikuuta) varhain aamulla, kun mongolialainen nainen, jonka nimeä ei pidetty, teki ilmoituksen Patongin poliisille. Hän kertoi poliisille, että hänen laukkunsa, jossa oli iPhone, 10,000 XNUMX bahtia käteistä ja huoneen avain, varastettiin. Hän oli asettanut laukun sohvalle tuntemattomassa yökerhossa Bangla Roadilla. Poliisi jatkoi tutkintaa ja tarkisti CCTV-materiaalia epäillyn tunnistamiseksi ja pidättämiseksi. CCTV-materiaali näyttää selvästi osoittavan, että mies ottaa ja kävelee pois kukkaron kanssa.

Epäilty ei antanut lehdistölle lausuntoa syytteistä ja tilanteesta. Patongin poliisi salasi hänen nimensä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.