Kuusi ihmistä loukkaantui bussionnettomuuden jälkeen Nakhon Si Thammaratissa

Nakhon Si Thammarat –

Kuusi ihmistä on loukkaantunut bussionnettomuudessa Thung Songin alueella.

Thung Songin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta sunnuntai-iltana (7th) Aasian 41-päätiellä Nong Hongin osa-alueella. Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi kaatuneen bussin koulun läheltä.

Bussissa olevien ihmisten joukosta löydettiin kuusi loukkaantunutta. Heidät vietiin läheiseen sairaalaan.

Muut matkustajat, jotka eivät loukkaantuneet, kertoivat asiaan liittyville thaimaalaisille medioille, että matkustajabussi oli matkalla Bangkokista Thaimaan eteläosaan. Linja-auton kuljettaja menetti äkillisesti hallinnan juuri ennen törmäystä.

Lehdistöaikaan mennessä yksityiskohdat olivat vielä rajallisia, eikä kuljettajan tai matkustajien nimeä ollut julkistettu Thaimaan tiedotusvälineille.

Onnettomuutta tutkivat linja-autoyhtiö ja poliisi. Poliisi kerää myös linja-auton kuljettajan lausuntoa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.