Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Pikaveneonnettomuus ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 1. tammikuuta sunnuntaihin 7. tammikuuta 2024.

  1. Viisivuotias venäläinen tyttö julistettiin kuolleeksi ja veneen kapteeni putosi tajuttomaksi ja loukkaantui Phuketin veneturmassa. Lisäksi kuusi ulkomaalaista turistia ja yksi veneen miehistön jäsen sai erilaisia ​​vammoja sen jälkeen, kun heidän pikaveneensä törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa.

Amfetamiinia löydettiin veneen kapteenin verenkierrosta sen jälkeen, kun pikavene törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa ja tappoi viisivuotiaan venäläisen tytön lomalla.

Viisi veneenkuljettajaa sai äskettäin positiivisen huumetestin Thalangin laiturilla satunnaistarkastuksen jälkeen.

Veneen törmäykset ja uppoamiset ovat olleet suuri ongelma viime aikoina Thaimaassa.

2. Mies kuoli ampumahaavaan Karonin hotellin edessä uudenvuodenpäivänä. Epäilty otettiin välittömästi kiinni.

Tämä oli ensimmäinen vahvistettu uudenvuoden murha Phuketissa.

3. Brittimies pidätettiin aseella ja luoteilla Wichitissä sen jälkeen, kun hän oli riidellyt miehen kanssa, jota hän kutsui "ystäväksi" Tuk Tuk -taksissa Kamalassa.

Hänen Instagram-viestinsä näyttivät esittelevän ylellistä elämäntapaansa henkilökohtaisella lentokoneella, joka matkustaa moniin maihin. Hänen nykyinen viisuminsa on kolmen kuukauden turistiviisumi. Viranomaiset kuitenkin tutkivat, mitä hän teki Phuketissa ja miksi hänen pitää kantaa asetta, jos hän on vain turisti.

4. Phuket on ilmoittanut yhteensä 2 kuolemantapauksesta, 40 loukkaantumisesta ja 41 onnettomuudesta seitsemän päivän aikana (29 – 2023) uudenvuoden seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

33-vuotias mieskuljettaja kuoli lava-autonsa törmättyä toiseen lava-autoon ja sedaniin Thalangissa, ensimmäinen kuolemantapaus Phuketin uudenvuoden seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

Thaimaalainen ratsastaja kuoli ja ulkomaalainen loukkaantui, kun iso pyörä törmäsi pienempään moottoripyörään Kathussa.

Seuraava iso onnettomuusturvallisuuskampanja on Songkranin aikana huhtikuussa.

5. Venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hänen väitetään vieneen alle 18-vuotiaan alaikäisen vanhemmiltaan.

Häntä syytetään yli 15-vuotiaan mutta enintään 18-vuotiaan alaikäisen ottamisesta pois vanhemmiltaan tai huoltajaltaan, vaikka suostumus olisi annettu.

Siinä se tälle viikolle, hyvää uutta vuotta!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.