Uuden-Seelannin turistia haastateltiin thaimaalaisen tyttöystävän kuoleman jälkeen Phuketissa

Phuket -

Uusiseelantilaista turistia tutkitaan hänen thaimaalaisen tyttöystävänsä kuoleman jälkeen Phuketissa lauantaina 6. tammikuuta.

Raporttien mukaan todistajat näkivät 40-vuotiaan Mr. Hamishin väittelevän suullisesti hänen 33-vuotiaan thaimaalaisen tyttöystävänsä, neiti Chatchayan, kanssa lähellä hotellin kattouima-allasta Patongissa lauantai-iltapäivänä. Poliisi salasi hotellin nimen osana tutkintaa.

Silminnäkijät kertoivat sitten nähneensä Hamishin kantavan rouva Chatchayaa katolta ennen kuin pyysivät hotellin henkilökuntaa kutsumaan ambulanssin. Molempien koko nimet on salattu meneillään olevan tutkinnan ajaksi. Oli epäselvää, mikä Chatchayassa tuolloin oli vialla.

Ms Chatchaya oli tajuton, kun häntä kantoi herra Hamish, joka oli Uudesta-Seelannista. Hotellin henkilökunta otti yhteyttä Kusontham Foundationiin, paikalliseen ensiapuun, joka ryntäsi neiti Chatchayan Patongin sairaalaan. Valitettavasti hänet julistettiin kuolleeksi noin kello 2, vain 00 minuuttia sairaalaan saapumisen jälkeen.

Sillä välin Mr. Hamish oli palannut suihkuun ennen kuolemaansa ja ilmoitti myöhemmin hotellin työntekijöille, että hän kävisi tyttöystävänsä luona sairaalassa tarkistamassa tämän kunnon. Tapahtumasta oli kulunut vajaat puoli tuntia.

Phuketin maakunnan poliisi on käynnistänyt alustavan tutkinnan turvatakseen uima-allasalueen ja herra Hamishin huoneen. He haastattelevat parhaillaan hotellin henkilökuntaa ja keräävät todisteita Ms Chatchayan kuoleman olosuhteiden selvittämiseksi.

Lehdistöstä lähtien tutkinnan kanssa yhteistyössä toimiva Mr. Hamish häntä ei ole virallisesti syytetty mistään rikoksesta. Hänen roolinsa Chatchayan kuolemaan johtaneissa tapahtumissa on kuitenkin edelleen epäselvä, ja poliisi ilmoitti jatkavansa miehen haastattelua.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.