Kaksi asiakirjatonta kambodžalaista pidätettiin silmälasien myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Kaksi paperitonta kambodžalaista miestä pidätettiin, kun heidät löydettiin myymästä silmälaseja Patong Beachiltä.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että kaksi laitonta siirtolaista ärsyttivät turisteja Patong Beachillä. He yrittivät myydä silmälaseja, mikä aiheutti yleistä haittaa.

Lauantaina (6. tammikuuta) kaksi pidätettyä tunnistettiin vain herra Ya ja Mr. Channy Lay. He eivät kyenneet esittämään passejaan tai minkäänlaista työlupaansa virkamiehille, ja heidät vietiin Patongin poliisiasemalle jatkotoimia ja karkottamista varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.