Kaksi asiakirjatonta kambodžalaista pidätettiin silmälasien myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Kaksi paperitonta kambodžalaista miestä pidätettiin, kun heidät löydettiin myymästä silmälaseja Patong Beachiltä.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että kaksi laitonta siirtolaista ärsyttivät turisteja Patong Beachillä. He yrittivät myydä silmälaseja, mikä aiheutti yleistä haittaa.

Lauantaina (6. tammikuuta) kaksi pidätettyä tunnistettiin vain herra Ya ja Mr. Channy Lay. He eivät kyenneet esittämään passejaan tai minkäänlaista työlupaansa virkamiehille, ja heidät vietiin Patongin poliisiasemalle jatkotoimia ja karkottamista varten.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.