Merikilpikonna munii 121 munaa Phang Ngan rannalla

Phang Nga -

Merikilpikonna on muninut 121 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (6. tammikuuta) aamulla merikilpikonnaemä muni munia rannalle Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella.

DMCR löysi merikilpikonnan pesän, jossa oli 121 munaa, joista 68 oli hedelmällisiä munia. Munat siirrettiin turvallisemmalle alueelle rannalle, jossa merivesi ei päässyt pesään. DMCR:n viranomaiset ilmoittivat, että merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 118 munaa rannalla Tai Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 125 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 103 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 112 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Vuoden suurin nahkaselkäkilpikonna Phang Ngassa muni 139 munaa Phang Ngan rannalle.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 120 munaa rannalla Thai Mueangin alueella täydelliseksi uudenvuodenlahjaksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.