Venäläinen mies pidätettiin Phuketissa, kun hänen väitetään ottaneen alaikäisen pois vanhemmilta huoltajalta

Phuket -

Venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hänen väitetään vieneen alle 18-vuotiaan alaikäisen vanhemmiltaan.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että perjantai-iltana (5th) he pidättivät 63-vuotiaan venäläisen miehen Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Häntä syytetään yli 15-vuotiaan mutta enintään 18-vuotiaan alaikäisen ottamisesta pois vanhemmiltaan tai huoltajaltaan, vaikka suostumus olisi annettu.

Hänet pidätettiin kansainvälisessä saapumisterminaalissa ja vietiin Patongin poliisiasemalle. Venäläinen mies ei ole antanut lausuntoa lehdistölle.

Toistaiseksi epäillyn nimi ja tilanteen yksityiskohdat on salattu lehdistä. Phuket Express päivittää tilanteen, jos lisätietoja julkaistaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.