Phuket Tourin linja-autonkuljettaja kaataa turisteja tienvarteen, johtaa poliisia villiin takaa-ajoon, joka päättyy törmäykseen – Video

Phang Nga -

Retkibussi syttyi tuleen Phang Ngassa kolarissa sen jälkeen, kun kuljettaja heitti turisteja tienvarteen Phuketissa ja ajoi poliisin karkuun yli 70 kilometrin takaa-ajoon.

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (6th) heille ilmoitettiin Phuketissa sijaitsevalta matkatoimistolta, että linja-autonkuljettaja jätti turisteja ilmeisesti ilman syytä kauppaan Kathussa, Phuketissa. Hän väitti myös hyökänneen yrityksen työntekijän kimppuun, joka yritti estää häntä kiihtymästä bussilla. Tämä johti siihen, että poliisi kutsuttiin jäljittämään bussia.

Bussi oli matkalla Phuketin pohjoispuolelle ja oli äskettäin poistunut Phuket Checkpointista Thai Mueangin alueelle Phang Ngassa.

Tha Chatchain poliisi seurasi bussia ja bussi törmäsi sähköpylvääseen tien varrella Vanhalla torilla syttyen tuleen. Palomiehet hälytettiin paikalle sammuttamaan palon.

Kuljettaja, joka ei loukkaantunut, yritti paeta, mutta epäonnistui ja hänet pidätettiin lopulta. Hän puhui piireissä ja lehdistön ajan häntä testattiin laittomien huumeiden varalta.

Hänen nimeään ei julkistettu Thaimaan lehdistölle. On epäselvää, miksi hän jätti turistit pois ja mistä kiista sai alkunsa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.